Mindfullness

MINDFULLNESS

Meditation på den videnskabelige måde


"Meditation er kommet for at blive, var der en berømt mand der sagde for flere tusind år siden", og ret fik han.


Inden for de senere år er der kommet så meget videnskabelig hold i den påstand, at vi idag ved at meditation er en rigtig god modvægt til mange af tidens problemer, især forhold som har med stress og jag, depression og angst at gøre. Det er som om vores tid, skriger efter et modspil til uro og tidspres. Her er meditation et redskab som jeg har arbejdet med i rigtig mange år,og hvor jeg kan tilbyde dig et selvhjælpsredskab, som over tid kan give dig mulighed for at se på dig selv med mere ro og overblik, mere indføling i forhold til dig selv og højere grad af situationskompetance i de relationer som du indgår i.Meditation kræver tid, men er efter min opfattelse et vigtigt redskab til udvikling af personligheden og accept af sig selv, som den der både har svagheder og styrker.

Sådan som jeg og de fleste psykologer bruger meditation i dag er det filtreret for religiøst indhold, medmindre du selv føler behov for at noget.

 

Sammen finder vi den meditationsform og fordybelsesmåde som passer til dig, og som du forhåbentlig kan have glæde af resten af livet.

 

Meditation er blot én af en række metoder som kan sammenfattes under begrebet SUGGESTIVE METODER. Herunder hører også professionel anvendelse af forskellige afspændingsformer både af fysisk og mental art.

Hypnose og selvhypnose, herunder AUTOGEN TRÆNING hører til en anden kategori af suggestive metoder sammen med Visualisering og Guidede fantasier.

Har du en særlig interesse så lad os snakke om det!